Tässä päätähtemme, asiakkaamme.

Tässä muutamia asiakkaitamme 👇

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

 

Teimme Matterin kanssa asiakastutkimuksen ja siihen pohjautuvan sisältösuunnitelman. Asiakastutkimus auttaa meitä paitsi liiketoiminnan, myös markkinoinnin suunnittelussa – ja löydöksistä on tehty johtopäätöksiä, jotka tulevat vaikuttamaan muun muassa tuotevalikoimaamme ja uuden verkkokauppamme sisältöihin.

Suosittelisin asiakastutkimusta Matterin kanssa mille tahansa yritykselle, joka on jollain tasolla kiinnostunut siitä, mitä heidän asiakkaansa haluaa – joka toivottavasti on siis jokainen yritys!

Pauliina Marjanen

Head of Brand and Communications, Kaffa Roastery

laura_santala

Olemme yhdessä Matterin tiimin kanssa rakentaneet kuluttajille suunnatun blogimme. Blogia sekä sisältösuunnitelmaa kehitetään yhdessä tasaisin väliajoin.

Blogin sisällöt tavoittavat juuri oikean kohderyhmän ja sisältöjen optimointiin panostamalla Matter on onnistunut kasvattamaan blogiin tulevaa orgaanista liikennettä merkittävästi. Blogin sisällöt ovat malliesimerkki sävystä, jolla haluamme kuluttajille viestiä."

Laura Santala

Content Marketing Manager, Fortum

Video: Alexandrian kokemus yhteistyöstämme

 Matter on kuin markkinointitiimimme jatke. Matter tekee meille kokonaisvaltaisesti sisältömarkkinointia – oikeastaan kaikki meidän inbound-sisällöt alun ideoinnista valmiisiin tuotoksiin ja yhteiseen tulosten seurantaan saakka.


Silloin kun me lähdimme tekemään yhteistyötä, Matter halusi tutustua tähän alaan ja meidän asemointiin kilpailukentässä. Matter teki tosi paljon töitä myös siinä, että tutustui meidän palvelukonseptiin, siihen, miten me teemme töitä. Matterin kanssa on tosi kiva tehdä yhteistyötä."

Riikka Vahtervuo
Markkinoinnin Projektipäällikkö, Alexandria