Tässä päätähtemme, asiakkaamme.

Tässä muutamia asiakkaitamme 👇

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

pauliina_marjanen

Teimme Matterin kanssa asiakastutkimuksen ja siihen pohjautuvan sisältösuunnitelman. Asiakastutkimus auttaa meitä paitsi liiketoiminnan, myös markkinoinnin suunnittelussa – ja löydöksisstä on tehty johtopäätöksiä, jotka tulevat vaikuttamaan muun muassa tuotevalikoimaamme ja uuden verkkokauppamme sisältöihin.

Suosittelisin asiakastutkimusta Matterin kanssa mille tahansa yritykselle, joka on jollain tasolla kiinnostunut siitä, mitä heidän asiakkaansa haluaa – joka toivottavasti on siis jokainen yritys!.

Pauliina Marjanen

Head of Brand and Communications, Kaffa Roastery

laura_santala

Olemme yhdessä Matterin tiimin kanssa rakentaneet kuluttajille suunnatun blogimme. Blogia sekä sisältösuunnitelmaa kehitetään yhdessä tasaisin väliajoin.

Blogin sisällöt tavoittavat juuri oikean kohderyhmän ja sisältöjen optimointiin panostamalla Matter on onnistunut kasvattamaan blogiin tulevaa orgaanista liikennettä merkittävästi. Blogin sisällöt ovat malliesimerkki sävystä, jolla haluamme kuluttajille viestiä."

Laura Santala

Content Marketing Manager, Fortum

Alexandrian mietteitä yhteistyöstä kanssamme

Matter on tehnyt tiivistä yhteistyötä Alexandria Pankkiiriliikkeen kanssa jo useamman vuoden ja ollut mukana rakentamassa ja toteuttamassa Alexandrian sisältövetoista markkinointia.

Alexandria Pankkiirilikkeen Riikka Vahtervuo kuvailee yhteistyötämme seuraavasti:

“Matter tekee meille tosi kokonaisvaltaisesti sisältömarkkinointia. Eli oikeastaan kaikki meidän inbound-sisällöt alun ideoinnista valmiisiin tuotoksiin saakka – ja toki myös sitä tulosten seurantaa yhdessä.

Silloin kun me lähdimme tekemään yhteistyötä, Matter halusi tutustua tähän alaan ja meidän asemointiin kilpailukentässä. Matter teki tosi paljon töitä myös siinä, että tutustui meidän palvelukonseptiin, siihen, miten me teemme töitä."