digitaalinen markkinointi

5 ilmaista markkinointikoulutusta verkossa

marraskuuta 7, 2017 2 minute read Matias SuhonenMatias Suhonen

Oppia ikä kaikki ja kertaus on opintojen äiti. Elämme siinä mielessä mielenkiintoisessa maailmassa, että suuri ja mahtava internet tarjoaa meille lähes kaiken tiedon maailmassa ja vieläpä usein ilmaiseksi tai kilpailukykyiseen hintaan.

MUTTA usein törmää yhteen ongelmaan: suuresta määrästä tietoa on vaikeaa löytää juuri sitä mitä on etsimässä. Päätimme listata yhteen 5 pätevää ja hyväksi koettua verkkokoulutusta ja -kurssia.

Udemy

Udemy on verkkokoulutussivusto, jonka kautta löydän satoja ilmaisia ja erittäin hyödyllisiä markkinoinnin verkkokoulutuksia. Aihepiireinä kaikkea markkinoinnista aina hakukoneoptimoinnista, sisällöntuotannosta ja sosiaalisen median markkinoinnista.

Tutustu Udemyn ilmaisiin markkinointikursseihin >

Alison

Alison on verkkokoulutuksiin keskittynyt portaali, josta löytyy yli 1000 ilmaista verkkokoulutuskokonaisuutta tai -kurssia. Alisonista löytyy markkinoinnin alalta kokonaisia koulutuskokonaisuuksia (esimerkiksi Diploma in Marketing Management).

Tutustu Alisonin markkinointikursseihin >

Codeacademy

Haluatko oppia koodaamaan, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kannattaa tutustua Codeacademyn kurssitarjontaan. Codeacademystä löytyy ilmaisia kursseja etenkin web-ohjelmoinnin perusteisiin (css, Javascript jne.) liittyen. Ilmaisten kurssien lisäksi tarjolla on maksullisia intensiivikursseja, joissa esimerkiksi noin 10 viikon jakson aikana on tarkoituksena opetella tekemään itse verkkosivusto alusta alkaen.

Tutustu Codeacademyyn >

 

Google Digital Garage

Google tarjoaa myös erilaisia ilmaisia koulutuksia ja sertifikaatteja. Googlen Digital Garagesta löytyy suuri määrä mielenkiintoisia kursseja ja sisältöjä täysin ilmaiseksi. Googlen koulutuskokonaisuus rakentuu markkinoinnin eri teemojen ympärille ja sinun on mahdollista kerätä virtuaalisia kurssimerkintöjä eli badgeja (näitä tarjolla yhteensä 26 kappaletta). Käytyäsi kaikki 26 teemaa läpi, sinun on mahdollista tehdä loppukoe, jonka läpäisemällä ansaitset itsellesi Googlen sertifikaatin.

Tutustu Googlen Digital Garageen >

 

HubSpot Academy

HubSpot tarjoaa hyvin mielenkiintoisen valikoiman digitaalisen markkinoinnin koulutuskokonaisuuksia. HubSpotin koulutukset rakentuvat seuraavasti: Kurssin sisältöä on mahdollista opiskella katsomalla videoluentoja ja lukemalla syventämään materiaalia HubSpot Academy -palvelusta. Kurssin päätteeksi tehdään monivalintakysymyksiin pohjautuva testi. Kun läpäiset testin, saat kurssista virallisen “badgen”, jonka voit esimerkiksi liittää omaan LinkedIn-profiiliisi.

HubSpotin ilmaisiin koulutuksiin lukeutuvat muun muassa inbound-markkinoinnin perusteet, sähköpostimarkkinointi ja sisältömarkkinointi. HubSpot Academyssa on tarjolla myös suuri määrä muuta hyödyllistä sisältöä ja vinkkejä sisältövetoiseen markkinointiin.

Tutustu HubSpotin koulutuksiin >

 

Antoisia opiskeluhetkiä :)

 

LUE MYÖS:

Google-työkalut: 9 ilmaista työkalua markkinoijalle

 

Lataa inbound-markkinoinnin opas >

inbound-markkinoinnin tietoisku