Rekry

Esittelyssä Sanna – Matterin tuorein sisältövahvistus

huhtikuuta 25, 2018 1 minute read Samu WatanenSamu Watanen

 

Päivää! Olen Sanna Kärsämänoja. Olisiko teillä hetki aikaa tutustua minuun? Sullouduin pähkinänkuoreen ihan teitä varten.

 

Mikä: Sisältöjen monitoimikone, asiakasempaatti ja tunteisiin vetoavan kirjoittamisen Pelle Peloton.

 

Miksi: Olen ihaillut ”Malmin Markkinointikollektiivin” menoa jo tovin aidan takaa, porttia toiveikkaana rämpyttäen: minäkin haluan mukaan! Samaan taloon on tiivistynyt älytön määrä osaamista ja ihailemiani tyyppejä.

 

Kun tilaisuus liittyä porukkaan tarjoutui, mietin muodon vuoksi joitakin minuutteja. Sitten menin kuistille kiljumaan ja tuulettamaan.

 

Mistä: Pitkäaikainen ”työkotini” on näihin päiviin saakka ollut Musti ja Mirri. Tuotin yksin talon kaikki sisällöt digistä printtiin ja somesta asia-artikkeleihin yrityksen hurjimman nousukiidon ajan. Loin myös Mustin ja Mirrin sekä monien omien brändien äänensävyt. Lisäksi sekaannuin palvelumuotoiluprojekteihin.

 

Jos siis olet joskus lueskellut legendaarista Musti ja Mirri Expressiä, olemme jo ennalta tuttuja! Free-keikkaa olen tehnyt mm. Huono Äiti -blogiyhteisölle.

 

Mitä haluaa: Tavoitteenani on aina osua lukijassa johonkin – ehkä tiedostamattomaankin – pisteeseen, joka saa hänen sielunsa liikahtamaan. Aseinani käytän eläytymiskykyäni ja vilkasta mielikuvitustani. Painajaisissani kirjoitan seinäkoristetekstejä tai yhteistuotantoa Coelhon kanssa.

 

Miltä nyt tuntuu: Olo on kuin lepakolla, joka on päässyt Batmanin luolaan. Tai Batman-parven. Epäusko, omahyväisyys ja jännitys vuorottelevat. Toivon, että pääsen räpistelemään nahkasiivilläni pian viittasarjaan.