Podcastit| vinkit

Markkinoija: kuuntele näitä 7 markkinointipodcastia

toukokuuta 22, 2017 2 minute read Matias SuhonenMatias Suhonen

Kiireellisen elämän keskellä tuntuu usein siltä, että aika ei riitä, etenkään uusien ideoiden ja vaikutteiden etsimiseen. Podcastit ovat hyvä ja helppo tapa ammentaa uutta tietoa ja ideoita esimerkiksi työmatkalla tai kävelylenkillä.

Kuitenkin usein törmäämme samaan ongelmaan kerta toisensa jälkeen. Kun olisi aikaa kuunnella podcasteja, emme muista tai löydä omista muistiinpanoistamme, että mitä podcasteja kuunnella.

Kokosimme listan 7 kiinnostavasta markkinointipodcastista, joihin sinun kannattaa tutustua:

7 mielenkiintoista markkinointipodcastia

1. #AskGaryVee

GaryVee eli Gary Vaynerchuck on yksi suosittuimmista ”hahmoista” markkinoinnin ja myynnin alalla. Todellinen self-made millionaire, joka vannoo kovan työnteon nimeen. Räiskyvä ja mukaansatempaava tyyli jakaa mielipiteitä.

Tässä podcastissa Gary vastailee muun muassa kuulijoidensa kysymyksiin liittyen markkinointiin ja yrittäjyyteen. Rehellistä puhetta ja näkemyksiä mieheltä, joka tietää mistä puhuu.

2. Call To Action 

Tämän hyvin kattavan ja mielenkiintoisen podcastin taustalla on Unbounce-niminen yritys, joka kehittää samannimistä markkinointityökalua. Tässä podcastissa mielenkiintoisia teemoja markkinoinnista ja myynnistä. Jaksoissa mukana mielenkiintoisia vieraita.

3. Social Marketing Podcast 

SocialMedia Examiner on ollut sosiaalisen median markkinoinnin sanansaattajana jo pitkään. Tässä podcastissa keskitytään jakamaan konkreettisia vinkkejä ja näkemyksiä sosiaalisen median hyödyntämiseen markkinoinnissa. Paljon asiaa muun muassa sosiaalisen median sisällöistä, mainonnasta ja mittaamisesta.

4. Growth Marketing Toolbox 

Viikottainen podcast, joka pureutuu growth marketing- ja growth hacking -tematiikan ympärille. Piristävä ja mielenkiintoinen podcast, josta jokainen markkinoija löytää varmasti uudenlaisia näkökulmia.

5. Marketing School Podcast 

Neil Patelin ja Eric Siun vetämä podcast, jossa he jakavat päivittäin käytännön vinkkejä digitaaliseen markkinointiin tiiviissä noin 10 minuutin paketissa. Aiheet vaihtelevat aina hakukone- ja konversio-optimoinnista sosiaalisen median markkinointiin. Todella suositeltava setti!

6. Digital Analytics Power Hour 

Kiinnostaako analytiikka? Kannattaa tsekata Digital Analytics Power Hour -podcast. Kiinnostavaa keskustelua analytiikan hyödyntämisestä. Osa aiheista menee hyvinkin syvälle analytiikaan syövereihin.

7. This Old Marketing Podcast 

Jos sisältömarkkinointi ja tarinankerronta kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti ottaa tämä podcast kuuntelulistalle. Tämä Joe Pullizzin ja Robert Rosen hostaama podcast iskee pöytään paljon käytännön case-esimerkkejä ja keskustelua sisältömarkkinoinnista.

Lataa sisältömarkkinoijan analytiikkaopas!

Lataa analytiikkaopas