Uutiset

Matter Agency osaksi Bravedo-yhteisöä

elokuuta 23, 2018 0 minute read Matias SuhonenMatias Suhonen

Sisältömarkkinointiin erikoistunut Matter Agency liittyy osaksi Bravedo-yhteisöä. Samalla Bravedosta tulee Matter Agencyn pääomistaja. Matter jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä ja omalla brändillään. Omistussuhteen muutos ei vaikuta yrityksen henkilöstöön tai asiakkaisiin.

“Matterin tavoitteena on alusta saakka ollut tehdä markkinointia, jolla on merkitystä. Osana Bravedo-yritysyhteisöä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä merkityksellisemmän kumppanuuden digitaaliseen markkinointiin ja myynnin kehittämiseen. Hyvän sisällön rooli kasvaa markkinoinnissa jatkuvasti, ja pian pääsemme ruokkimaan asiakkaidemme kasvua entistäkin tukevammin eväin”, kertoo Matias Suhonen, Matter Agencyn toimitusjohtaja ja yksi perustajista.

“Matter on kiinnostava kasvuyritys, joka täydentää omalla lähestymisellään datakeskeisen ja pitkäjänteisen sisältömarkkinoinnin osaamista ja tekemistä Bravedo-yhteisössä”, kertoo Iikka Lindroos, Bravedon Chief Digital & Development Officer.

 

Lisätietoja antaa:

Matias Suhonen
Toimitusjohtaja
Matter Agency
p. +358 40 709 6651
matias@matter.fi

Iikka Lindroos
Chief Digital & Development Officer
Bravedo
p. + 358 40 801 8331
Iikka.lindroos@barona.fi

Bravedo on monialainen kasvuyhteisö. Yhteisöön kuuluu useita eri yrityksiä, jotka toimivat työelämän, teknologioiden ja sosiaali- ja terveyspalveluiden parissa. Yhteisön missio on viedä talouselämää ja yhteiskuntaa kohti parempaa tulevaisuutta auttamalla erilaisia toimijoita rakentamaan uusia ratkaisuja haasteisiin, jotka tekevät elämästä parempaa. Bravedon tehtävä suhteessa sen jäseniin on tarjota paras kasvuympäristö ihmisille ja yrityksille.
www.bravedo.fi