Uutiset| Rekry

Samu Watanen vahvistamaan Matterin tiimiä

syyskuuta 26, 2017 1 minute read Matias SuhonenMatias Suhonen

Tässä blogikirjoituksessa esittäytyy Matterin uusin vahvistus, asiakkuusjohtajan saappaisiin hyppäävä Samu Watanen.

 

Moi, olen Samu Watanen, Matter agencyn tuore asiakkuusjohtaja. Matterissa tulen ottamaan vastuulleni myynnin kehittämisen sekä merkityksellisten markkinointiratkaisujen rakentamisen yhdessä asiakkaidemme sekä tiimimme kanssa.

Työhistoriastani löytyy monipuolisia markkinointialan tehtäviä viimeisen vuosikymmenen ajalta mediasuunnittelusta, asiakkuusmarkkinoinnista sekä mediamainonnan ratkaisujen myynnistä ja kehittelystä, viime vuosina keskittyen digitaalisiin kanaviin.

Matteriin siirtymiseeni vaikuttivat huipputiimin lisäksi viime vuosien kokemukseni median  parista, ja toisaalta näkemykseni myynnin ja markkinoinnin tarpeesta muuttua enemmän asiakkaita palvelevaan suuntaan. Mainonta on edelleen yksi keino rakentaa brändiä, mutta brändinrakentamiseen tarvitaan mielestäni uusia, henkilökohtaisempia keinoja.

Kulutuspäätökset ovat enenevissä määrin myös arvovalintoja. Brändien edustamilla arvoilla on väliä, ja brändivalinnat ovat usein myös tapa rakentaa omaa identiteettiä. Päästäkseen näin henkilökohtaiseen suhteeseen kuluttajan kanssa, on brändin muodostettava henkilökohtainen yhteys jokaiseen kuluttajaan.

Tähän sisältövetoinen markkinointi osuu – onnistunut brändikokemus on keskeinen osa brändi-imagon muodostumista ja lopulta ostopäätöksen syntymistä. Perinteinen tapa markkinoida ei enää yksin riitä vastaamaan siihen tapaan millä kuluttajat haluavat olla brändien kanssa tekemisissä; kuluttajat haluavat tietoa ja palvelua.

Lisäksi nykyaikaisen markkinoinnin mittaamisessa fokus ei ole kampanjoiden tulosten raportoinnissa, vaan jokaisen kanssakäymisen mittaamisessa. Tätä kautta yritykset voivat pyrkiä palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin joka päivä. Näistä lähtökohdista aion yhdessä asiakkaidemme kanssa olla rakentamassa tulevaisuuden palvelevia, pidettyjä ja menestyviä brändejä!

Vapaa-ajallani katson elokuvan aina kun mahdollista, diggailen musiikkia, sekä livenä tai kotistereoista (jazz kiinnostaa). Urheilen ja ulkoilen, koiran kanssa metsässä tai pallokentillä minkä tahansa pallon perässä (kuuminta juuri nyt: padel!) Loppuvuodesta meille tulee vauva, joten kotonakin ollaan mielenkiintoisten asioiden äärellä.

Matteriin tulen intoa ja tarmoa täynnä, hienoa päästä tekemään merkityksellistä ja asiakkaita palvelevaa markkinointia!

 

Haluatko jutella markkinoinnista tai lähteä pelaamaan erän padelia? Laita viestiä :)

Soita: +358 40 684 1200

Lähetä sähköpostia>

Laita viestiä LinkedInissä>